Di Cawangan manakah yang tersedia untuk perkhidmatan Penghantaran Rumah?

Perkhidmatan Penghantaran Rumah tersedia untuk pembelian di Cawangan sahaja.

i) Lokasi Cawangan: Lembah Klang

Pembelian minimum RM150.00 diperlukan untuk memenuhi syarat untuk servis Penghantaran Rumah. Penghantaran adalah percuma untuk Barangan yang dibeli melebihi RM500 dan RM600.00 dan dihantar hanya di Zon A, Zon B dan Zon C masing-masing. Pengiriman di luar Zona A, Zona B dan Zona C yang dinyatakan akan dikenakan fi dengan tarif pengiriman. Fi Penghantaran Rumah akan dikenakan untuk penghantaran semula setelah penghantaran pertama gagal. Klik untuk mengetahui Fi Penghantaran Rumah.

 *Tidak berlaku untuk pembelian/pesanan dari laman web.

Pemasangan / Pembukaan kandang akan dikenakan caj tambahan RM60.00 / RM100.00 untuk item terpilih sahaja (sila rujuk khidmat Pelanggan kami untuk maklumat lebih lanjut).

*Servis tidak berlaku di Cawangan berikut: Bandar Puteri Puchong.

 

i) Lokasi Cawangan: Di Semenanjung Utara, Selatan & Pahang

Penghantaran adalah percuma untuk Barangan yang dibeli melebihi RM500 dan hanya untuk penghantaran di Semenanjung Malaysia sahaja. Perkhidmatan Penghantaran Rumah tidak tersedia untuk Barangan yang dibeli dengan harga lebih rendah daripada RM500. Penghantaran bergantung kepada ketersediaan Barang di Hab Pembungkusan yang telah ditetapkan. Penghantaran akan dilakukan oleh Rakan Kurier yang telah dilantik dan tertakluk kepada Terma dan Syarat Perkhidmatan Kurier. Perkhidmatan Pemasangan / Pembukaan untuk kandang tidak tersedia .

*Servis tidak berlaku di Cawangan berikut: Taman Perling, Taman Gaya, Nusa Bestari, Permas Jaya, Taman Universiti, Tun Aminah, Taman Molek, Bandar Putra Kulai, Mount Austin, Bukit Indah, Kolam Air, Mutiara Mas, Bukit Perdana & Desamas.

 

 

Adakah artikel ini membantu?
0 daripada 0 mendapati ini berguna

Artikel dalam seksyen ini

Lihat lebih banyak
Hantar Permintaan
Sila lengkapkan borang ini dan kami akan kembali secepat mungkin.
Cari kami di WhatsApp
Jika anda lebih suka untuk menghantar mesej kepada kami melalui komunikasi mudah alih, sila berasa bebas untuk menghantar teks kepada kami di +6010 312 9877!
Waktu operasi talian bantuan kami:
9:00 pagi - 10:00 malam Setiap hari