Berapa lamakah masa yang diperlukan untuk menghantar pesanan saya?

Penghantaran Biasa (Servis Kurier) - Pesanan yang dibuat dalam talian dengan masa penghantaran dalam 5 hingga 7 hari bekerja. Klik di sini untuk maklumat lebih lanjut mengenai proses pesanan dalam talian.

Penghantaran Rumah (Pengangkutan PLC) - Pesanan yang dibuat melalui Live Chat, Panggilan telefon 1800-88-7387 dan pembelian di Cawangan. Pegawai Perkhidmatan Penghantaran kami akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan dan memberi slot masa penghantaran. Klik di sini untuk maklumat lebih lanjut.

Waktu perniagaan kami adalah dari jam 9:00 pagi hingga 5:00 petang, Isnin hingga Jumaat. Kami akan tutup semasa cuti umum.

Mengapa penghantaran saya lewat?

Tarikh dan masa penghantaran yang anda pilih adalah petunjuk bagi masa penghantaran pilihan anda. Kami berusaha sepenuhnya untuk menepati masa pilihan anda, tetapi pada sesetengah keadaan jarang, masa mungkin perlu diselaraskan/ditangguh disebabkan faktor luaran seperti keadaan cuaca atau sekatan trafik. Sila ambil perhatian bahawa kami tidak dapat dipertanggungjawabkan atas sebarang kelewatan penghantaran yang berada di luar kawalan kami.

 

Adakah artikel ini membantu?
0 daripada 0 mendapati ini berguna

Artikel dalam seksyen ini

Lihat lebih banyak
Hantar Permintaan
Sila lengkapkan borang ini dan kami akan kembali secepat mungkin.
Cari kami di WhatsApp
Jika anda lebih suka untuk menghantar mesej kepada kami melalui komunikasi mudah alih, sila berasa bebas untuk menghantar teks kepada kami di +6010 312 9877!