Hubungi Kami

Kami di sini untuk membantu! Pilih salah satu daripada pilihan di bawah dan kami akan membimbing anda kepada penyelesaian terbaik.

Cara Hubungi

Perincian

Hantar Permohonan

Isi Borang dan kami akan menghubungi anda secepat mungkin.

Live Chat

Tidak menemui jawapan yang anda cari? Hubungi kami melalui Live Chat dari laman utama kami (terletak di tetingkap kanan bawah), dan kami akan dapat membantu anda dengan segera. 

Waktu operasi kami: 9am - 10pm setiap hari

Pusat Bantuan (Halaman Soalan Lazim)

Sekiranya anda masih memerlukan bantuan, sila lihat Pusat Bantuan kami yang mesra untuk mendapatkan maklumat tambahan mengenai produk kami.

Servis Penghantaran

Untuk sebarang pertanyaan mengenai pesanan Penghantaran dari Rumah, anda boleh menghubungi kami melalui Borang ini untuk membantu anda.

WhatsApp Business

Sekiranya anda lebih suka menghantar mesej kepada kami melalui komunikasi mudah alih, sila hantarkan teks di +65 8875 4869 dan kami akan membalas anda secepat mungkin! 

LINE Official Account

Kami baru-baru ini melancarkan Akaun Rasmi Pet Lovers Center Line, datang dan berbual dengan kami untuk maklumat terkini mengenai produk dan perkhidmatan kami!

Telegram Account

Ada soalan dan lebih suka menghantar mesej kepada kami melalui Telegram? Jangan ragu untuk menghantar teks di Akaun Telegram kami (Pet Lovers Center) atau mengimbas kod QR untuk menghantar mesej kepada kami dengan segera!

Facebook Sekiranya anda lebih suka berhubung dengan kami melalui Facebook Private Messenger, sila klik pautan ini di sini dan kami akan menghubungi anda secepat mungkin.
Instagram Sekiranya anda lebih suka menghubungi kami melalui Mesej Langsung Instagram, sila klik pautan ini di sini untuk mengikuti halaman kami dan menghubungi kami.

 

Adakah artikel ini membantu?
11 daripada 34 mendapati ini berguna

Artikel dalam seksyen ini

Hantar Permintaan
Sila lengkapkan borang ini dan kami akan kembali secepat mungkin.
Cari kami di WhatsApp
Jika anda lebih suka untuk menghantar mesej kepada kami melalui komunikasi mudah alih, sila berasa bebas untuk menghantar teks kepada kami di +6010 312 9877!
Waktu operasi talian bantuan kami:
9:00 pagi - 10:00 malam Setiap hari