Saya tidak menerima e-mel dengan pautan pengaktifan akaun web. Apa patut saya buat?

Sila periksa folder spam anda. Sebilangan penyedia e-mel menyaring mesej berdasarkan kandungan, baris subjek, atau alamat pengirim dan mungkin memasukkan e-mel anda ke folder pukal atau lain-lain. Pastikan @ petloverscentre.com ada dalam senarai "pengirim yang diluluskan" atau "senarai putih" dan / atau di "buku alamat" anda.

Pengguna Hotmail:

Sila periksa folder "Junk email" anda. Sekiranya anda menemui e-mel kami di sana, pilih e-mel itu, klik kanan "Tandai sebagai Bukan Spam". Ini akan membantu mesej masa depan untuk diselesaikan. Untuk mengelakkan penapisan mesej masa depan kami secara tidak sengaja:

  1. Klik Mail, kemudian Tetapan (di sebelah pautan Bantuan)
  2. Klik ‘Junk’ e-mel
  3. Di “Under Safe”, masukkan domain ini: @ petloverscentre.com
  4. Klik Tambah

Pengguna Yahoo:

Sila periksa folder "Bulk Mail" anda. Sekiranya anda menemui e-mel kami di sana, pilih mesej pengesahan dan klik "Not Spam." Dengan tetapan ini, anda tidak akan mengalami masalah e-mel dari kami pada masa hadapan. 

Pengguna Gmail:

Sila periksa folder "Spam" anda. Sekiranya anda menemui e-mel kami di sana, pilih mesej pengesahan dan klik "Not Spam.". Dengan tetapan ini, anda tidak akan mengalami masalah e-mel dari kami pada masa hadapan. 

Sekiranya anda masih tidak menerima pautan pengaktifan anda, mungkin kerana anda tidak berjaya mendaftar. Sila mendaftar sekali lagi.

Adakah artikel ini membantu?
0 daripada 1 mendapati ini berguna

Artikel dalam seksyen ini

Lihat lebih banyak
Hantar Permintaan
Sila lengkapkan borang ini dan kami akan kembali secepat mungkin.
Cari kami di WhatsApp
Jika anda lebih suka untuk menghantar mesej kepada kami melalui komunikasi mudah alih, sila berasa bebas untuk menghantar teks kepada kami di +6010 312 9877!
Waktu operasi talian bantuan kami:
9:00 pagi - 10:00 malam Setiap hari