Bolehkah saya menikmati keistimewaan keahlian VIP di Cawangan PLC dengan hanya menunjukkan maklumat akaun Web?

Kami memohon kerjasama dari ahli VIP kami bahawa kepentingan untuk menunjukan kad keahlian semasa pembelian di kaunter adalah langkah keselamatan untuk mencegah sebarang kegiatan penipuan dan juga bertujuan untuk melindungi maklumat peribadi ahli kami.

Walaupun keistimewaan keahlian adalah eksklusif untuk ahli VIP dan tidak boleh dipindah milik, ahli VIP harus menunjukkan kad VIP secara fizikal & memastikan ianya aktif sebagai bentuk pengesahan untuk keistimewaan atau fungsi berikut;

  • Harga Ahli Eksklusif untuk barangan dan perkhidmatan dandanan
  • Diskaun tambahan pada bulan “Hari Lahir” untuk barangan dan perkhidmatan dandanan
  • Dapatkan 1 Titik Poin dengan setiap RM1 dibelanjakan untuk menebus Baucar Jenama atau Penebusan
  • Menerima informasi terkini mengenai promosi, produk, acara dan hadiah percuma berkaitan dengan haiwan peliharaan di dalam acara yang dijalankan.

Sila ambil maklum bahawa kami telah berkomunikasi secara meluas dengan mempamerkan notis untuk pelaksanaan prosedur ini.

Memegang kepercayaan dan melindungi kepentingan ahli VIP  adalah keutamaan kami, jadi kami berharap semua pihak dapat memahami prosedur pengesahan ini yang mungkin secara tidak sengaja menyebabkan tidak keselesaan pelanggan kami.

Bersama-sama kami berusaha untuk memberikan perkhidmatan yang berkualiti dan terbaik kepada semua pelanggan agar anda dapat berbelanja dengan yakin dan tenang di Pet Lovers Center!

Adakah artikel ini membantu?
0 daripada 0 mendapati ini berguna

Artikel dalam seksyen ini

Lihat lebih banyak
Hantar Permintaan
Sila lengkapkan borang ini dan kami akan kembali secepat mungkin.
Cari kami di WhatsApp
Jika anda lebih suka untuk menghantar mesej kepada kami melalui komunikasi mudah alih, sila berasa bebas untuk menghantar teks kepada kami di +6010 312 9877!