Peluang Francais

Pet Lovers Center (PLC) adalah rangkaian runcit dan perkhidmatan penjagaan haiwan kesayangan terbesar di Asia di luar Jepun. Ditubuhkan pada tahun 1973, kami mempunyai lebih daripada 160 cawangan di lima negara termasuk Singapura, Malaysia, Thailand, Filipina, Vietnam, dan akan terus berkembang.

Visi kejayaan jenama adalah semangat kami untuk menjaga haiwan kesayangan, disokong oleh pengurusan teknologi  yang canggih. Sekiranya anda ingin membina rangkaian runcit dan perkhidmatan haiwan kesayangan di pasaran anda, mengambil francais PLC adalah pilihan terbaik. PLC telah bertahan selama lebih dari setengah abad dan dengan pengetahuan dan pengalaman ini, ia mempercepatkan lagi usaha anda untuk menjadi peneraju pasaran anda.

Selama bertahun-tahun, kami terus berkembang menjadi peneraju pasaran di Singapura. Dengan lebih daripada 65 cawangan di republik itu, hampir semua pencinta haiwan kesayangan adalah pelanggan tetap kami. Apabila kami mengulangi strategi pertumbuhan di negara jiran Malaysia, jenama itu juga menjadi peneraju pasaran di negara ini.

PLC menawan hati pelanggan dengan rangkaian produk dan perkhidmatan yang lengkap, menjadikan membeli belah lebih  mudah dan menyeronokkan. Inti persembahan kami adalah cabangan runcit kami, yang terkenal dengan rangkaian, kualiti, dan kesegarannya. Ia merangkumi beberapa jenama yang paling didambakan dari pelbagai tempat di dunia yang ditawarkan oleh PLC secara eksklusif. Pada masa yang sama, kami juga menyediakan perunding/konsultant penjagaan haiwan peliharaan yang dilatih oleh doktor haiwan untuk menjawab soalan yang lebih mendalam mengenai penjagaan haiwan peliharaan.

Sebagai jenama runcit, PLC beroperasi dari lokasi yang sangat baik. Kami meningkatkan perniagaan kami dengan kehadiran rangkaian internet yang kuat dan servis penghantaran yang sangat cekap. Kami juga melengkapkan penawaran kami dengan berbagai macam layanan, dari perawatan, klinik veterinar, dan hingga ke pengangkutan haiwan peliharaan. Kami telah membuat pelaburan yang besar selama bertahun-tahun untuk memastikan perkhidmatan yang tersedia dipercayai pelanggan sehingga jenama kami mendapat pujian daripada Perdana Menteri Singapura, Encik Lee Hsien Loong, semasa ucapan Hari May-Day speech 2021.

Jenama ini mencari francaisi untuk negara-negara di Asia dan seterusnya. Kelayakan seperti berikut akan bermanfaat:

  • Hasrat untuk penjagaan haiwan peliharaan.
  • Pengalaman dalam peruncitan, terutamanya pengurusan kedai rantaian
  • Sedia membuka beberapa cawangan untuk mewujudkan kehadiran di pasaran

Anda akan diberikan latihan dan sokongan dalam melaksanakan sistem dan sokongan berterusan untuk membantu mengembangkan perniagaan.

Keutamaan kami adalah negara-negara di Asia Tenggara, seperti Indonesia. Kami juga mencari rakan francais di China dan India.

Sila isi bahagian borang pertanyaan dengan latar belakang syarikat anda melalui Hubungi Kami dan wakil kami akan segera menghubungi anda secepat yang mungkin.

Adakah artikel ini membantu?
3 daripada 3 mendapati ini berguna

Artikel dalam seksyen ini

Hantar Permintaan
Sila lengkapkan borang ini dan kami akan kembali secepat mungkin.
Cari kami di WhatsApp
Jika anda lebih suka untuk menghantar mesej kepada kami melalui komunikasi mudah alih, sila berasa bebas untuk menghantar teks kepada kami di +6010 312 9877!
Waktu operasi talian bantuan kami:
9:00 pagi - 10:00 malam Setiap hari