Keperluan Haiwan Peliharaan Kami Masih Beroperasi!

Kerana lonjakan pesanan dalam talian, anda mungkin mengalami beberapa kelewatan dalam menerima maklum balas kami. Sebagai alternatif, anda boleh mengunjungi cawangan yang berhampiran kerana kami masih beroperasi seperti biasa.

Sekiranya anda memerlukan maklumat mengenai lokasi kedai dan waktu perniagaan, sila kunjungi https://www.petloverscentre.com.my/lokasi untuk maklumat lebih lanjut.

Yakinlah bahawa bekalan barang keperluan haiwan peliharaan kami tetap ada walaupun terdapat permintaan yang mendadak. Kami menggesa pelanggan untuk tetap tenang sementara kami meningkatkan penghantaran dari gudang kami secepat yang kami dapat.

Untuk memastikan lebih banyak pelanggan mempunyai akses ke produk kami walaupun dengan keadaan permintaan yang tinggi, pasukan petugas kritikal telah dibentuk dan kami akan terus memantau keadaan dari semasa ke semasa.

Terima kasih atas sokongan anda!

Adakah artikel ini membantu?
0 daripada 0 mendapati ini berguna

Artikel dalam seksyen ini

Hantar Permintaan
Sila lengkapkan borang ini dan kami akan kembali secepat mungkin.
Cari kami di WhatsApp
Jika anda lebih suka untuk menghantar mesej kepada kami melalui komunikasi mudah alih, sila berasa bebas untuk menghantar teks kepada kami di +6010 312 9877!
Waktu operasi talian bantuan kami:
9:00 pagi - 10:00 malam Setiap hari