Panduan Penyelesaian Masalah untuk Kad Keahlian VIP Digital / VIP Concierge App

Anda mengalami kesulitan dengan Kad Keahlian Digital anda di Aplikasi Konkierj VIP kami? Berikut adalah panduan pembaikan cepat untuk membantu anda.

Di mana saya boleh muat turun versi terkini aplikasi mudah alih?

  • Untuk versi terkini, sila layari iOS App Store atau Google Play Store yang berkenaan untuk memuat turun dan memasang versi terbaru aplikasi kami.
  • Sila maklum bahawa fungsi Aplikasi Konkierj VIP mungkin terhad untuk pelawat antarabangsa yang tidak mempunyai nombor telefon bimbit bermula dengan kod negara +60.

Bagaimana saya boleh pastikan keahlian saya sah?

  • Anda boleh merujuk kepada halaman khusus kami untuk Mendaftar, Memperbaharui, atau Mengaktifkan Status VIP anda. Jika anda sudah memegang keahlian yang sah, sila capai Aplikasi Konkierj VIP dan layari tab "Sambung Kad VIP Baru ke App".
  • Jika anda seorang pelawat antarabangsa (pengguna telefon bukan +60) dan memerlukan bantuan untuk mengaktifkan kad Keahlian VIP anda, anda boleh menghubungi pasukan Khidmat Pelanggan kami dengan mengisi borang hubungan di sini.

Bolehkah saya menggunakan Kad VIP saya pada pelbagai peranti?

  • Setiap Kad VIP hanya boleh disambungkan ke aplikasi pada satu peranti sahaja - sama ada tablet atau telefon.
  • Jika anda menyambung semula kad VIP anda ke aplikasi yang dipasang baru, mana-mana perkhidmatan yang berkaitan dengan peranti mudah alih yang sebelumnya dipasang tidak akan lagi boleh diakses.

Bagaimana cara menggunakan Kad Keahlian Digital di Aplikasi Konkierj VIP?

  • Untuk menggunakan Kad VIP Digital anda, sila berjumpa dengan kakitangan peruncitan kami di kaunter bayaran untuk mendapatkan Kod QR.
  • Imbas Kod QR melalui Aplikasi Konkierj VIP dengan memilih "Papar Kad VIP Digital." Sila ambil perhatian bahawa selepas mengimbas, anda mempunyai jendela masa 5 minit untuk menyelesaikan pembelian anda.

Adakah artikel ini membantu?
0 daripada 0 mendapati ini berguna

Artikel dalam seksyen ini

Hantar Permintaan
Sila lengkapkan borang ini dan kami akan kembali secepat mungkin.
Cari kami di WhatsApp
Jika anda lebih suka untuk menghantar mesej kepada kami melalui komunikasi mudah alih, sila berasa bebas untuk menghantar teks kepada kami di +6010 312 9877!